Blowen afkickverschijnselen

Voor veel blowers is wiet roken iets dat er gewoon bijhoort. Het is dan niet vreemd dat ook dagelijks cannabisgebruik voorkomt.

De verslavende werking van wiet zou een rol moeten spelen bij de beslissing wel of niet te blowen. Men kan in de stress raken wanneer er geen wiet voorhanden is. Alsof het blowen van levensbelang is.

Grote kans dat u weinig productief bent wanneer u geblowd hebt en stoned bent. Uitstelgedrag komt na het blowen vaak tevoorschijn. De prestaties op het werk kunnen eveneens flink onder druk komen te staan.

Blowen heeft tot gevolg dat u dingen die pas gebeurd zijn sneller vergeet. Er is sprake van een slechter functioneren van het kortetermijngeheugen. Dit kan alleen door stoppen met blowen worden opgelost. Dit geldt ook voor dromen die u door het blowen vaak vergeet.

Stoppen met blowen is een oplossing wanneer u te veel last van de negatieve gevolgen van blowen krijgt. Praktische tips voor stoppen met blowen vindt u in stoppen met blowen. U leert hier ook hoe niet terug te vallen in de verslaving.

Veel cannabisgebruikers hebben steeds meer cannabis nodig voor hetzelfde stoned-effect. Hieruit kunt u concluderen dat blowen steeds duurder wordt voor u. Hopelijk stopt u met blowen voordat u in de problemen komt.